Kinek ajánljuk?

Amennyiben Ön egyéni megrendelőként megismerte már a Taxi2000 szolgáltatásait és továbblépne, illetve a szerződéses kapcsolat előnyeit keresi céges, intézményes felhasználás céljából, úgy örömmel ajánljuk figyelmébe a most elérhető e-kártyás fizetési konstrukciók legszínvonalasabb megoldását!

Mit takar a TAXiPAY kifejezés?

A egy elektronikus fuvardíj elszámoló és online utazásmenedzselő rendszer: NFC KÁRTYA az utasoknak + saját webiroda a költségviselőnek.

webiroda megnyitása..
http://www.taxipay.hu

A rendszer szerződéskötést követően, szoftvertelepítés nélkül használható a www.taxipay.hu oldalon. A tényleges kifizetés utólag átutalással, havi számlaösszesítő ellenében történik. Egyéni felhasználók is igénybe vehetik rendszerünket feltölthető TaxiPay kártyával.

Kártyák

Céges felhasználás

Milyen előnyökkel jár a kártya használata?

 • kontrollált dolgozói utazások: a GPS érzékeléssel generált célcím, a percre pontos utazási időpontok révén jelentős költségmegtakarítást és naprakész információkat jelent a költségviselőnek
 • PayPass-hoz hasonlító, villámgyors és egyszerű kártyatranzakció a taxiban
 • PIN kódos védelem
 • készpénz- és papírmentes fuvardíj regisztrálás
 • azonnal ellenőrizhető utazások
 • GPS érzékeléssel generált célcímek
 • érték és idő szerint limitálható kártyák (pl. napi 9:00 - 17:00-ig használható vagy heti 10.000 Ft értékben leutazható kártya)
 • költséghelyekhez köthető műveletek
 • e-mail értesítő kártyahasználatról, limitfigyelésről
 • exportálható adatbázis formátumai: xlsx, docx, pdf, xml, tiff, csv.

Virtuális kártya

Hogyan használható a rendszer, ha vendégemmel nem találkozom, de a taxiját a cégem költségviselésével szeretném megvalósítani?

Amikor a költségviselő és az utas nem találkozik, virtuális kártyával is megrendelhető az utazás (pl. reptéri beszállítás névtábla készítéssel).

Vendégének a névegyeztetésen kívül más teendője nincs a taxiban, a regisztrált fuvardíj pedig ugyanúgy utólag, átutalással került kiegyenlítésre. Az utazáshoz tartozó információk (KÁRTYASZÁM - DÁTUM - FELHASZNÁLÓ - HONNAN - HOVÁ - PARTNERNÉV - UTASNÉV - URH SZÁM - KÖLTSÉGHELY - NETTÓ, BRUTTÓ FUVARDÍJ - ÁFA TARTALOM) a webirodában ugyanúgy azonnal a költségviselő adminisztrátor rendelkezésére állnak!

Fuvarriport (illusztráció):

Feltölthető kártya magánszemélyeknek:

Védje szeretteit feltölthető taxikártyával!

Legszívesebben örökké őriznénk szeretteinket, nehogy baj és bántódás érje őket!

Ha gyermeke túl pici, vagy túl költekező, vagy csak egyszerűen a fél szemét rajta tartaná:
töltse fel gyermeke TAXiPAY kártyáját és figyelje taxizását online!

Az online riportban látni fogja, hogy a kártya használója honnan-hova utazott, melyik taxival ment, percre pontosan mikor fizetett, és a GPS érzékelés miatt a VALÓDI célcímet is ellenőrizheti!
Minimális feltöltés: 25 000 Ft, érvényesség: 1 év. A kártyát bármikor újratöltheti, és email figyelmeztetést is beállíthat a kártya költéseiről!
További információért keresse Szikra Juditot (+36 1 235 54 40, szikra.judit@taxi2000.hu)

TaxiPay kapcsolat, szerződéskötés:

Szikra Judit
+36 1 235 54 40
szikra.judit@taxi2000.hu

Partnereink mondták..

 • "Mi nagyon örülünk a TaxiPay rendszer bevezetésének, mert kényelmessé teszi a fizetést, az egész rendszer nagyon egyértelmű és egyszerű használni. Még sohasem volt gond a működésével. Le a kalappal a fejlesztők előtt!” (Egy budapesti informatikai Zrt.)
 • "Évek óta vagyunk a Taxi 2000 partnerei és mindig nagyon meg voltunk velük elégedve, mióta pedig bevezetésre került a TaxiPay rendszer azóta még könnyebb és kényelmesebb az utazás. Reméljük, hogy még hosszú ideig partnerek leszünk." (Egy munkaerőközvetítő cég)
 
Kövess minket Facebook-on is: https://facebook.com/taxi2000.hu

2017. Taxi 2000